Master boats

 

Polyester motorboten – sloepen van 4.40 meter tot 8.50 meter, gefabriceerd op maat naar idee van de klant, in Oost Europa. In het jaar 2000 is Master Boats met een eigen fabriek in Oost Europa begonnen. In deze fabriek werden in eerste instantie allerlei polyester bakken, met de traditionele “hand lay up” methode vervaardigd. Toen in 2003 een relatie een aantal polyester mallen van boten naar Master Boats stuurde, waren ze gelijk in de productie en ontwikkeling van boten.  In de loop van de tijd groeide hun polyester-produktie van o.a boten, in samenwerking met de wederverkopers, uit tot een omvangrijk assortiment. Masterboats biedt een totale oplossing en begeleiding voor het hele traject.
In samenwerking met een netwerk van specialisten bouwen zij elk model en mal, die u maar wilt! De ontwerper kan uw gedachten omzetten in een (werk)tekening. Ook maakt Masterboats modellen van uw digitalen ontwerpen. modellen worden gefreesd in hout, schuim of MDF (medium density fibreboard). Het bewerken van het model en het maken van de mal gebeurd in hun fabriek, gevestigd in het buitenland. Hier wordt dan de uiteindelijke productserie gemaakt.

De modellen die worden gemaakt zijn: Chameur 4.40, Confort 4.70, Elegance 5.00, Family classic 4.20, Family classic de luxe 4.30, Prestige 5.50, Prestige 5.60, Prestige 8.50.

Master boats prestige 850