Maril

Aquatec Industries B.V. is producent van de bekende sloepmerken Maril, Antaris en Makma. Met een enthousiast en competent team bouwen ze luxe sloepen en kajuitboten van 5 tot 11 meter. Al deze schepen worden gebouwd op hun eigen scheepswerf in Woudsend. Boot wordt gemaakt van polyester  en voortgestuwd door een binnenboordmotor. en klassiek ontwerp met een moderne finishing touch. Met de vele uitvoeringen die Maril aanbiedt is er een sloep naar ieders wens dankzij haar sublieme vaareigenschappen, optimaal comfort en hoge kwaliteit.

M 570

De compacte Maril 570 ligt koersvast en stabiel in het water, dit verhoogt het vaarplezier voor zowel de bestuurder als de passagiers. Daarnaast zorgen de hoge rugleuningen voor een aangenaam zitcomfort. Verder wordt elke centimeter in de Maril 570 optimaal benut: zeeën aan opbergruimte onder de zitkussens, een koellade achter de zitkussens voorin en een opbergplek voor de fenders onder de instaptrede.

M 625

Deze polyestersloep heeft een authentieke Maril uitstraling, een praktische indeling en een fraaie afwerking. Bovendien is de Maril 625 een zeer onderhoudsvriendelijke sloep. Dankzij de geringe doorvaarthoogte van minder dan een meter, komt u vrijwel overal met de Maril 625.

Maril 625 sloep

M 725

is een ruim bemeten elegante sloep met een overnaads gelijnde romp. Met deze ruime sloep kunt u met maar liefst 10 volwassenen het water op. De M 725 is een stabiele sloep mede dankzij de breedte en het onderwaterschip, zelfs met veel personen aan boord.

M 730

is een buitengewoon comfortabele sloep voor 10 personen. Met een lengte van 7,25 m en een breedte van 2,75 m is de boot stabiel, zelfs met veel personen aan boord. Dankzij de verlaagde kuipvloer voorin de boot zit u aangenaam beschut uit de wind. De sloep is van alle gemakken voorzien en is een elegante verschijning.

M 880

is een stabiele ruime sloep en beschikt over alle voorzieningen om meerdere dagen aangenaam op het water te verblijven. Niet alleen is er plek voor ongeveer 16 personen, ook zijn er optioneel 4 slaapplaatsen. Daarnaast bevat de sloep bergruimte in overvloed, een afsluitbare toiletruimte, een fontein met koud stromend water en een tweepits kooktoestel.

Maril 950

Met deze kajuitboot kunt u varen onder alle weersomstandigheden. Het fraaie ontwerp met een klassieke afwerking en ruime kajuit zorgen voor ongekend vaarplezier. De Maril 950 brengt veel voordelen met zich mee, waaronder de grote hoeveelheid leefruimte in de kajuit met een stahoogte van 1,92 meter. Daarnaast heeft u alle benodigdheden aan boord voor aangename meerdaagse vaartochten of vakanties.