Polaris motorboten

Mooie toerboot gemaakt in Kerkdriel – Nederland. Boot zeer geschikt voor beginners en waar je ook nog heerlijk op kunt slapen. De Polaris onder andere bekend van het type  Betha,  Mantha en de  Alpha. We vertellen je meer over de Polaris 770 Luxe.

De constructie van de Polaris bestaat uit een enkelschalige romp, die aan de binnenzijde goed is verstijfd met wrangen, schotten en langsverstijvingen. De verstijvingen zijn vooral goed te zien wanneer je een luik open doet. Dek en opbouw zijn uitgevoerd in een sandwichconstructie en voorzien van antislip.

Polaris Manta GLS

Polaris Manta GLS

De Scheepsmotoren werden gebruikt van 40 tot 50 pk. Veel booteigenaren hebben de benzinemotoren door de jaren heen vervangen door veiligere dieselmotoren. Een aantal pk’s bij deze boot is wel prettig.

Polaris Betha,

Dit is een polyester scheepje met een lengte van 7,35 meter en breedte van 2,85 meter, is ruim ingedeeld, vaart goed, legt zeer makkelijk aan en de boot is in de zomer en winter goed te bevaren. De boot is van binnen voorzien van mooie verlichting, slaapplekken, eethoek en een kooktoestel kortom de boot is uitermate geschikt voor overnachtingen. Dit model is al bijna 20 jaar in productie. Er zijn er intussen rond de drieduizend van gebouwd.

Polaris Mantha,

 Dit is een polyester gebouwde ruime boot met een lengte van 8,60 meter en breedte van 3,20 meter, grote rond zit achterin de kuip. De boot is van binnen voorzien van mooie verlichting, slaapplekken, eethoek en een kooktoestel kortom de boot is uitermate geschikt voor overnachtingen. Voorzien van een krachtige diesel motor kunt u elk water trotseren.

Polaris Alpha,

Dit is een polyester gebouwde boot met een lengte van 7.70 meter lang en breedte van 2,85 meter en is geschikt voor maximaal 6 personen. De Polaris Alpha heeft een ruime stuurhut voorzien van twee stuurstoelen en een achterbank, een koelkast. De kajuit is voorzien van een aparte toiletruimte met OW-toilet, kombuis met stromend water en een zitbank en dinette die naar twee 2-persoonsbedden met 4 slaapplaatsen kunnen worden omgebouwd. Ook dit model is voorzien van een krachtige diesel motor zodat u elk type water en weer kunt trotseren.