Goedkoop adverteren

Goedkoop adverteren kan je bij www.tweedehandswatersport.nl. Deze verkoopsite zet zich in om, heel goedkoop, zo veel mogelijk watersport gerelateerde mensen te bereiken in voornamelijk Europa. De kosten hiervoor zijn laag vergeleken bij soortgelijke verkoopsites.

De initiatiefnemer en maker van deze site is zelf al meer dan 30 jaar actief in de watersport en ergert zich nog iedere dag aan het feit dat alles wat met watersport te maken heeft vele malen duurder is dan vergelijkbare items in het dagelijks leven. Het grote voorbeeld is een roestvrij stalen boutje en moertje. Koop deze bij een watersport winkel of bij een bouwmarkt. U merkt al snel een verschil van meer dan 30 % in de prijs.

Waarom moet een advertentie voor een motorboot of zeilboot meer dan € 20,- kosten per maand?  Wij van tweedehandswatersport vinden dat het voor veel minder kan.

Via de website kan de geïnteresseerde eenvoudig een advertentie aanmaken door rechtsboven op de homepage de knop “Advertentie plaatsen” aan te klikken. Vervolgens de lege velden in te vullen en tot maximaal 12 foto’s op te laden. De opgegeven advertentie wordt door het team van tweedehandswatersport.nl eerst beoordeeld. Als blijkt dat het inderdaad om een watersport advertentie gaat, wordt de betreffende advertentie live geschakeld.