Alu Dutch sloepen

ALU-DUTCH is de merknaam van een lijn duurzame, comfortabele, stijlvolle en betaalbare aluminium sloepen en tenders. Deze sloepen en tenders worden ontworpen en geproduceerd door Huisken Alubouw in het Friese watersportdorp Makkum. (Nederland)

Het uitgangspunt van ALU-DUTCH en Huisken Alubouw is om samen met een klant tot een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar eindproduct te komen. Hierbij denken zij aan gebruiksgemak, stijl, comfort en specifieke wensen. 

Alle modellen van deze boot beschikken, dankzij het doorontwikkelde onderwaterschip, over uitstekende vaareigenschappen en zijn zeer stabiel. U kunt met de ALU-DUTCH planeren op de grotere wateren en flaneren in de grachten.

Huisken Alubouw ontwerpt en bouwt in eigen beheer, dit maakt dat u uw ALU-DUTCH volledig naar wens kunt samenstellen. Naast de standaard modellen, leveren zij ook maatwerk. 

Motoren

Naast de ALU-DUTCH 7.20 Electric, kunnen alle modellen van ALU-DUTCH worden geleverd met inboard- of outboard motoren, electrische aandrijving of een Hybridesysteem.

Alu Dutch tender 720

Alu Dutch tender 720