Tweedehands boot

Tweedehands boot is een vaartuig dat al bij iemand anders in eigendom voor het gebruik is geweest. Hier wordt het begrip “hand” gebruikt voor eigendom.

Op de verkoopsite van www.tweedehandswatersport.nl worden talloze tweedehands motorboten en zeilboten aangeboden voor verkoop. Deze site onderscheid zich van andere vergelijkbare verkoopsites, door de adverteerders de mogelijkheid te geven zeer voordelig een advertentie te plaatsen welke een heel groot bereik heeft in heel Europa.

Een watersport gerelateerde advertentie plaatsen op de site van tweedehandswatersport.nl is super eenvoudig. Via de site kan de men eenvoudig een advertentie aanmaken door rechtsboven op de homepage de knop “Advertentie plaatsen” aan te klikken. Vervolgens de lege velden in te vullen en tot maximaal 12 foto’s opladen. De opgegeven advertentie wordt door het team van tweedehandswatersport.nl eerst beoordeeld. Als blijkt dat het inderdaad om een watersport advertentie gaat, wordt de betreffende advertentie live geschakeld. De kosten hiervoor bedragen slechts € 5,- per maand.

 

Tweedehands boot        Tweedehands boot        Tweedehands boot