Finnmaster

Finnmaster boten worden ontworpen en gefabriceerd van polyester in Kokkola, Finland.

De traditie van het bouwen van boten wordt van generatie op generatie doorgegeven en dit erfgoed maakt nog steeds een groot deel uit van Finnmasters dagelijks leven: jaar na jaar wordt die kennis en passie doorgegeven aan elke boot die ze ontwerpen en bouwen op hun werf. Finnmasters bekwame botenbouwers en ontwerpers zijn trots op hun meesterlijke ambacht. Elke boot die de werf verlaat is gebouwd en ontworpen met tientallen jaren kennis, ervaring en met een duidelijke visie; ze bouwen de veiligste boten met de slimste oplossing – zonder concessies te doen aan modern design. Elke Finnmaster  boot is een uniek wezen, een mooie en gecompliceerde combinatie van zorgvuldig gekozen onderdelen, componenten en materialen. Finnmasters boten worden getest in een echte maritieme omgeving, in de archipel buiten hun werf. Zij vinden dat een boot grondig getest moet worden voordat hij u bereikt. Ze sluiten geen compromissen als ze een boot bouwen voor u en uw gezin.

Finnmaster ontwerpt en bouwt ook de Husky en Grandezza boten.

De Husky aluminium boot bestaat uit de R5 (met open voordek en buitenboord motor), R6 (Met perfecte instaptreden, hoog vrijboord, open voordek en een hoog windscherm) , R7 (Met het open voordek met slimme opbergruimte voor spatborden, comfortabele stoelen en een royale U-vormige bank die eenvoudig om te bouwen is tot zonnedek) en R8 (de verstelbare offshore stoelen zorgen ervoor dat de bestuurder en de passagiers ergonomisch en comfortabel zitten – in alle weersomstandigheden. In het vooronder bevindt zich een L-vormige bank die bijdraagt ​​aan een hoog comfort voor uw passagiers. De hoge voorruit beschermt al je passagiers en je zit comfortabel en veilig in de grote U-vormige bank achterin. Een ruimte die bij mooi weer ook kan worden omgebouwd tot een groot zonnedek.)

De Finnmaster Cabin 6, 7 en 8 – Met een zeewaardige en stabiele romp, een ruim achterdek, goede opbergruimte en een stuurhuis met weerbescherming voor passagiers is een combinatie die onder alle omstandigheden werkt. Als de dag in het water langer duurt dan gepland, hebben deze kajuitboten ook voldoende ruimte om te overnachten.

                   Finnmaster cabin 8

De Finnmaster daycruiser T5,T6,T7 en T8 – De perfecte ontmoeting tussen sport en comfort is vooral duidelijk in de door racen geïnspireerde commandostoelen. alle modellen in de DC serie zijn even stabiel en comfortabel in hun vaareigenschappen als gebruiksvriendelijk, waardoor ze zowel een perfecte sportboot als een ongeëvenaarde familieboot zijn.

De Finnmaster console S5 en S6 – De modellen in de Finnmaster S-serie geven je een flexibele en veelzijdige boot met middenconsole die altijd klaar is voor nieuwe avonturen op zee. De Finnmaster S-serie CC-boten zijn perfect om te vervoeren, maar ook een geweldige oplossing voor spontane vistochten of voor een dagje genieten van de zon en de zee.

De Finnmaster Bowrider R5 en R6 – De modellen uit de Finnmaster R-serie bevatten alles wat belangrijk is voor een perfecte dag op zee. Het zijn vooral comfortabele boten met bijvoorbeeld een grote berging. De dekken van alle boegrijderboten zijn ook zo ontworpen dat u gemakkelijk in en uit de boot kunt stappen. Bovendien is er een comfortabele zitgelegenheid in de boeg en het achterschip, waardoor jij en je vrienden een comfortabele reis hebben – ongeacht het weer.