Bayliner boten

 

Bayliner boten zijn in Noord Amerika ontworpen en gefabriceerde motorboten gemaakt van polyester variërend tussen de 5 en 11 meter en is onderdeel van Brunswick Corporation, wereldleider op het gebied van recreatieboten, scheepsmotoren en scheepsonderdelen en -accessoires. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mettawa.  De Bayliner  kan voortgestuwd worden, al naar gelang lengte en model, met een buitenboordmotor of binnenboordmotor. Bayliner bouwt motorboten voor verschillende catogorieën.

Speciale opbergruimtes houden uw boot dek overzichtelijk en veilig. Optionele elektronica zorgt voor een betrouwbare navigatie. Perfect op elkaar afgestemde motoren zorgen voor optimale prestaties en efficiëntie

Waarvoor gebruikt?

Of het nu een boot is voor watersporten, een ruime dekboot voor het hele gezin, een stabiel platform om te vissen of een boot met open boeg voor een weekendcruise, de Bayliner is een goede keus voor cruising van 6 tot 11 meter, Fishing van  5 tot 7,5 meter en Watersport skiboten van 5 tot 8 meter.

 

                               

 

Levenslange garantie

Alle modellen worden standaard geleverd met een uitzonderlijke garantiedekking. Element-, Bowrider-, Trophy- en Deck Boat-modellen worden gedekt door een levenslange beperkte overdraagbare rompgarantie, een beperkte dekgarantie van vijf jaar, een jaar garantie op onderdelen en componenten en een beperkte Mercury-motorgarantie van twee jaar.