Storebro motorboten

Storebro is een van ’s werelds meest gerespecteerde merken in de botenmarkt en synoniem voor degelijke kwaliteit. Al bijna 70 jaar koestert en ontwikkelt Storebro Boats zijn eigen Scandinavische botenbouwtraditie in de bossen van Småland in het plaatsje Storebro Zweden. 

Om aan de hoge verwachtingen van de klant te voldoen, zijn uitzonderlijk vakmanschap en innovatief design vereist. Het kan alleen worden bereikt door een combinatie van een open benadering gekoppeld aan hoge idealen.

Hoogwaardige materiaalkeuzes en zorg voor details vormen de basis voor een verfijnd geheel. Bij dit merk staat luxe voorop. Het leven op een boot is zoveel meer dan alleen een extravagant oppervlak. Hun boten zijn aangepast voor zware omstandigheden en voldoen tegelijkertijd aan alle eisen op het gebied van functionaliteit en comfort.

Zeewaardigheid, efficiënte verpakking, praktische eigenschappen en een goed geluidscomfort hebben altijd een hoge prioriteit gehad. Aan boord overheerst het unieke, gezellige Storebro gevoel.

Storebro solo Ruff

Is een klassieke mahoniehouten motorboot gebouwd 1959, ontworpen door Einar Runius. Er werden slechts 600 boten gebouwd en dit wordt beschouwd als een echt klassieke mahoniehouten motorboot uit het midden van de 20e eeuw.

Onder de vele klanten bevinden zich bekende persoonlijkheden zoals de auteur Astrid Lindgren, die met haar Solo de Zweedse buitenste scheren bevoer.

Deze specifieke  Solo Ruff is de meest gewilde versie van dit model boten. 

Storebro solo

model solo ruff