Jan van Gent

 

Jan van Gent sloepen worden in Aalsmeer – Nederland ontworpen en gefabriceerd. Deze boot van polyester romp, is leverbaar  in een drietal lengtevarianten. Naast de J v G 6.60 en de zeer wendbare 8.20 leveren zij ook de zeer solide 10.35. Allen voortgestuwd door een binnenboord veelal diesel motor. Alle sloepen van Jan van Gent hebben het CE-kwaliteitskeurmerk .

10.35 cabin

De werf stelt dan hoge eisen aan haar producten. Zo kunt u standaard al op bijzonder veel extra’s rekenen, zoals een boegschroef, een biminitop, een kussenset, kabelaring en geweldig mooie teak- of Flexiteak vloeren en luiken.

Jan van Gent, is een echte belevenis. Of het nou gaat om een ontspannen tocht door de  grachten of met een snelheid van ruim 45 kilometer per uur over het ruime water,  het is en blijft een veilige en comfortabele sloep. Waar u met veel plezier vele uren op zult verblijven.

Om u zo lang mogelijk van uw sloep te kunnen laten genieten, zijn alle boten bovendien standaard voorzien van een gel shield epoxycoating en met antifouling behandeld. Een gel shield is een sneldrogende, makkelijk te verwerken, epoxy primer voor bescherming van polyester tegen osmose.

J v G kiest voor krachtige 3-, 4- en 6-cylinder Yanmar marine dieselmotoren die weinig geluid produceren. De meervoudig geïsoleerde motorkist houdt ook het laatste restje geluid tegen. Zowel bij hoge als bij lage snelheden is dat bijzonder prettig.