tweedehandswatersport.nl

Is een website of platform waar iedereen die daarin geïnteresseerd is, voordelig haar of zijn motorboot, zeilboot en of watersportaccessoires kan adverteren.

Via de website kan de geïnteresseerde eenvoudig een advertentie aanmaken door rechtsboven op de homepage de knop “Advertentie plaatsen” aan te klikken, vervolgens de lege velden in te vullen en tot maximaal 12 foto’s op te laden. De opgegeven advertentie wordt door het team van tweedehandswatersport.nl vervolgens beoordeeld. Als blijkt dat het inderdaad om een watersport advertentie gaat, wordt de betreffende advertentie live geschakeld.

Waarom kiezen voor tweedehandswatersport.nl?

Simpel gezegd is watersport een dure tak van sport. Alles wat voor de watersport moet aanschaffen is meestal duurder als voor iets ander. Een roestvrijstalen schroefje bijvoorbeeld, is bij een watersportwinkel vaak 20% duurder als hetzelfde schroefje bij een bouwmarkt of ijzerwarenhandel. De oprichter van dit platform heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de watersport sector en ergert zich al jaren aan dit feit en vindt dit onnodig. Tweedehandswatersport.nl is een koop/verkoopplatform met een eenvoudige en effectieve uitstraling waar geïnteresseerden eenvoudig en snel een advertentie kan plaatsen. De makers van dit platform beloven u dat het een erg groot bereik zal hebben. Daarom biedt hij alle watersporters die een motorboot, zeilboot en/of watersport accessoires te koop willen aanbieden de mogelijkheid zijn of haar artikel gratis te adverteren.

Groot bereik

Via tweedehandswatersport.nl heb je een groot bereik voor je advertentie. Naast de website plaatsen wij jouw advertentie ook op social media. Zo zorgen wij ervoor dat jouw advertentie nog meer mensen bereikt. Meer bereik betekend al gauw een snellere verkoop.

Wij luisteren naar onze gebruikers

U als gebruiker staat centraal bij ons. Daarom luisteren wij naar de gebruikers. Mis je een functionaliteit of vind je dat iets toch anders zou moeten? Dan horen wij het graag aan en denken met u mee. De oprichter van tweedehandswatersport.nl is net als u een watersport liefhebber!

 

Tweedehands Watersport nl