Lifestyle marine

Lifestyle marine ontwikkelt en produceert een uitgebreid assortiment luxe sloepen en tenders in Nederland. Dit mooie merk van eigen bodem maakt daarnaast enkel gebruik van hoogwaardige materialen, wat de levensduur van de boten vergroot. Met het CE-keurmerk voldoen ze bovendien aan de Europese eisen rondom veiligheid, gezondheid en milieu. Kortom, met de sloepen en tenders van dit merk ben je verzekerd van heerlijke dagjes uit en een boot voor het leven.

Elektrische sloepen

De werf ontwikkeld ook een elektrische sloep, de 660i. Net als voor de elektrische auto’s van tegenwoordig, worden er nu ook elektrische accu’s voor boten ontwikkeld. Het voordeel hiervan is dat het minder geluid maakt dan bij een gewone brandstofmotor. De accu’s van elektrische sloepen zijn al zo goed dat je er wel tot 8 uur mee kan varen zonder op te laden. Omdat deze boten niet sneller varen dan 20km/uur heb je geen vaarbewijs nodig.

Bij Lifestyle Marine kunt u de modellen volledig zelf samenstellen en is er een ruime keuze in mogelijkheden voor cabrioletkappen, bekleding en motorisering.

Lifestyle Marine modellen zijn,

495 comfort,  530 comfort,  570 tender,  600 tender,  606 tender,  616 tender,  650 tender,  660 O,  660 i,  700 tender,  740 XL, 750 tender, 818 tender.

Livestyle 740 XL

Lifestyle 750 tender