Stout

De STOUT sloepen zijn gemaakt van polyester, rond spant met relatief hoge romp, zij is bovendien uitermate geschikt voor open wateren en ruig weer. Deze sloep heeft een aangehangen roer met een groot roeroppervlak waardoor er met de sloep uitstekend te manoeuvreren is. Kortom, deze sloepen zijn niet alleen mooi en stoer vormgegeven, haar goede vaareigenschappen en hoge kwaliteit maken haar een zeer fraaie boot.

model 650

Lengte 6,45 meter breedte 2,35 meter. In de boeg bevindt zich een grote rondzit met veel zitplaatsen en onder de banken bergruimte.

Door de boot heen vindt u veel loopruimte en de achterbank biedt plaats aan twee volwassenen. Aangedreven door een buitenboordmotor van 10 – 30 pk verstopt in een motorbun. Deze boot is geschikt voor 6 personen om heerlijk de Hollandse rivieren, kanalen en plassen af te varen.

Model 750

Lengte 7,50 breedte 2,50 meter. De Stout 750 is geïnspireerd op de oude reddingssloepen. Uitgerust met een boegschroef en het enorme roerblad zorgt ervoor dat hij fantastische vaareigenschappen heeft en zeer stabiel vaart.

Het interieur is zeer gebruiksvriendelijk met ergonomische zitbanken en veel bergruimte. Het zonnedek is ronduit enorm en op de achterbank kan met drie personen comfortabel gezeten worden. Aangedreven door een buitenboordmotor van 15 – 40 pk verstopt in een motorbun. Deze boot is geschikt voor 8 personen om heerlijk de Hollandse rivieren, kanalen en plassen af te varen.

Model 850

De Stout 850 is een riante sloep met een praktische indeling. Er kunnen veel zitplaatsen worden gecreëerd en er is geen plek onbenut gebleven.
Er is ruimte voor een toilet, kooktoestel, zonnedek en nog veel meer opties om deze boot geheel naar eigen wens samen te stellen.

Het voorste gedeelte heeft twee kasten aan beide kanten. Hierin kan eventueel een koelkast of wasbak worden gemaakt.
Door de verlaagde vloer is er ruimte voor nog hogere rugleuningen voor optimaal comfort. Daarnaast is er onzettend veel ruimte aan boord!

De 850 is standaard uitgerust met een Yanmar 30pk binnenboord motor, maar een zwaardere motor is ook mogelijk

Model 750

Model 750