Isola tender sloep.

Isola tender sloep en zusje van de Lago Amore, wordt gebouwd in Polen. Het is een mooie luxe uitgevoerde boot met veel sociale ruimte in de kuip en zwemplateau. Een mooie en unieke sloep door de combinatie van het strak moderne design én de goede vaareigenschappen. Deze sloep is bij uitstek geschikt om in comfort de mooie Nederlandse wateren te verkennen.

De Isola tender sloep biedt plaats aan maximaal acht personen en de voorbank is snel om te bouwen tot een groot 2 persoons bed. Verder wordt hij geleverd met een luxe uitgevoerde kussen set voor de voorbank, bestuurdersstoel en zonnedek achter op de bun.

De boot wordt aangedreven door een buitenboordmotor, tussen de 10 en 30 pk, die verborgen is in een motor bun onder de zonnebank achterin. Dit  een zeer stijlvolle indruk geeft.  De zwarte vloer heeft een teak look maar is gemaakt van duurzaam kunststof waardoor hij nagenoeg onderhoudsvrij is.

Dit is een boot die gemakkelijk te onderhouden en te manoeuvreren is,  en met het potentieel om het echt leuk te maken op het meer of rivier tegen een zeer redelijke prijs!

               

Ideaal voor dagjes uit op het water met 2 tot 6 personen.